Bestelinformatie en overige info

Voorraad

De LoveLifeBags worden met de hand gemaakt. Dit betekent dat de tassen niet altijd op voorraad zijn en nog met de hand gemaakt moeten worden. Hierover neemt LoveLifeBag van te voren met de klant contact op.

 

Betaling

Betalen kan met iDEAL of door vooraf overmaken. Bij vooraf overmaken krijg je een factuur per mail met het rekeningnummer waar het verschuldigde bedrag naar overgemaakt moet worden. De bestelling wordt bij vooraf overmaken pas verzonden wanneer de betaling binnen is.

KvKnr: 58375139
BTWnr: NL 154386170B08

Rekeningnummer: 128 9541 08 t.n.v. LoveLifeBag
IBAN: NL85RABO0128954108

Levering

LoveLifeBag streeft naar een goede en snelle levering van de bestelde artikelen.

Zodra je een bestelling doet wordt er contact met je opgenomen over je wensen en de levertijd. De levertijd verschilt per periode i.v.m. drukte. Eind april/ begin mei komt Lovelifebag in de Flair te staan (leuk!!) en zal het hierdoor druk zijn. LoveLifeBag neemt daarom altijd even contact met je op met de geschatte tijd dat de tas af is.

De bestelde producten worden goed en mooi verpakt aan je verzonden.

 

Retourzending

De LoveLifeBags worden met veel precisie en zorg vervaardigd. Mocht het product desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk een bestelling binnen 7 dagen te retourneren mits je aan de volgende voorwaarden voldoet:

* Bestellingen kunnen alleen geretourneerd worden als ze onbeschadigd en ongebruikt zijn;

* De LovelistBags kunnen niet geretourneerd worden omdat deze op maat zijn gemaakt.

​Alleen na correcte ontvangst van het pakketje zal LoveLifeBag zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

 

Verzend,- en administratiekosten

De LoveLifeBags worden in pakketvorm verzonden.​De prijzen vermeld bij de producten zijn exclusief de verzend,- en administratiekosten. Deze kosten bedragen bij elkaar: €4,95.

 

Cadeautje

Alle bestellingen worden als cadeautjes verpakt! En opsturen naar een ander adres dan het factuuradres is geen probleem! Dit kun je aangeven bij het afronden van jouw bestelling. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht!

 

Wasvoorschriften

De LoveLifeBags kunnen gewassen worden. De verf kan tegen een wasje. Wel kan de tas minimaal krimpen. Als je de tassen op de laagste stand wast dan blijft de tas het mooist.

 

Klachten

Is er iets niet helemaal naar je zin? Stuur een mailtje naar info@lovelifebag.nl en je klacht zal zo snel mogelijk worden behandeld!

 

Overige

LoveLifeBag is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave van de kleur op je PC-scherm en de kleur van het ontvangen product.

Doordat alle producten handgemaakt zijn, is een minimale afwijking van het voorbeeld zoals deze wordt getoond op de site niet uit te sluiten.

 

Mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan contact met LoveLifeBag op!

LIEFS
lint lovelifebag