Elize d’r lovelist van 2 april 2014..

2-4

Een lovelist schrijven met het zonnetje erbij  lijkt op de één of andere manier wat makkelijker te zijn, dan als het onweert. Al kan dat ook heel gezellig zijn als je binnen zit onder een wollen dekentje met kaarsjes aan en je hoeft niet naar buiten .. 😉

 

Gelukkig ligt die periode van kou even achter ons en lijkt iedereen wat vrolijker te zijn. Toch zijn er mensen die ’s ochtends vroeg enorm sacherijnig en boos op de fiets zitten naar het werk of school. Die gun ik dan een overdreven glimlach van mij. Soms krijg ik een vriendelijk gebaar terug, maar soms lijkt iemand me terug te kijken alsof ik gek ben. Dat snap ik dan ook wel weer, maar een beetje liefde de wereld in helpen kan nooit geen kwaad volgens mij.. Het komt uit een goed hart!

 

Fijne avond lieve mensen,

 

X

 

 

Geen reacties

Post a Comment