Tekening

Everyday a drawing

‘Nog maar een jaar geleden tekende ik mijn eerste tekening’, hier kwam ik net toevallig achter. Al bladerend door mijn eerste tekenboekjes kom ik mijn eerste tekening tegen met eronder: februari 2015. Met trots kijk ik terug naar de wat rare en slordige tekeningetjes van toen. Ook nu zijn ze nog verre weg van perfect én ja: wat is ‘perfect’? Ik geloof dat tekenen een vorm van je innerlijke stem is en dat alle tekeningen daarom uniek zijn. Zonder teveel na te denken over elke lijn, teken ik nog steeds elke dag.

Een dag niet getekend, is een vreemde en ‘onaffe’ dag en daarom ben ik ‘februari 2015’ zo dankbaar voor dat moment van ontdekking.

Binnenkort staan mijn dagelijkse illustraties netjes onder elkaar op deze site én wat kijk ik daar naar uit!! Zo blijf je op de hoogte van mijn lovelife momentjes én natuurlijk mijn minder toffe dagen. Al moet ik zeggen dat deze dagen me wel de beste inspiratie opleveren en dat is dan de winst van die dag.

Fijne avond!

LIEFS

IMG_6742

Geen reacties

Post a Comment