logo

Hoe wordt die LOVELIFEBAG nu eigenlijk gemaakt?

IMG_189215 januari 2014

Dat is een veel gestelde vraag en vaak denken mensen dat ik de tas ergens kant en klaar vandaan haal. Maar niks is minder waar want voordat de LOVELIFEBAG af is, heeft het lapje stof al veel plekken gezien.

Zaterdag koop ik dat stukje canvasstof op de gezellige Lapjesmarkt in Utrecht. Daar zoek ik ook de nieuwste stofjes uit voor de binnenkant van de tassen. Mijn oog valt vooral op vintage bloemetjespatronen, vlindertjes en felle kleuren. Hier wordt ik echt vrolijk van en ondertussen zie ik de ‘Fuck Perfection’ tas met bloemetjes-binnenkant al af in gedachten. (Heftige tekst met zo’n schattige binnenkant; de perfecte combinatie voor LOVELIFEBAG!)

Daarna wordt de stof getekend met behulp van mijn patronen en ben ik dagen langs zoet met het knippen van de stoffen . Ondertussen kijk ik naar de nieuwe BNN serie: Start Up, echt een aanrader ;). Dat knippen is heerlijk: ‘verstand op 0 en heel veel uitzendinggemist kijken…’

Nadat de stof is geknipt ga ik naar Atelier Kapitaal en wordt de stof door mij gezeefdrukt (owja, en ik bedenk natuurlijk de illustraties en quotes…)
Dan is het wachten op die leuke klant (jij?) die zijn buiten,- en binnenkant van zijn tas uitzoekt op de webshop. Vervolgens naai ik deze tas speciaal voor jou in elkaar en pak ik de tas in als cadeautje.

En Voila: een costum made LOVELIFEBAG is geboren.
Heb je nog vragen over de tassen kun je me altijd mailen: info@lovelifebag.nl

Bedankt weer voor het lezen en tot snel!

Liefs Elize

Geen reacties

Post a Comment