Interview: Sis & So

Iedere dag van het jaar interviewt Sis & So startende ondernemers en posten ze dit op hun social media met als doel een groter bereik van pupliek voor de kleine ontwerper . Een paar weken geleden vroeg Sis & So of Lovelifebag mee wilde doen aan hun 365- dagen project. Natuurlijk heb ik hier ‘Ja’ op gezegd, want het 365- project van Sis & So is te gek!! Bedankt Sis & So voor het leuke interview en jullie enthousiaste reactie op mijn tassen. Lees hier het interview over het verhaal achter Lovelifebag op je gemakje terug.


LIEFS

Ik ben:

Elize Been, ontwerpster van Lovelifebag.

 

Mijn aanbod bestaat uit…

Handgemaakte canvastassen en sinds kort ook ansichtkaarten waar mijn quotes en illustraties op staan.

 

Ik maak alle tassen zelf met de hand. Dus van stoffen halen op de lapjesmarkt in het mooie Utrecht tot de tas naaien en het zeefdrukken; alles doe ik zelf. Ik geniet van elke tas die ik maak, dus eigenlijk koop je naast een unieke tas een tas met een beetje liefde. Wat mijn tassen extra leuk maken is dat je je eigen tas kunt samen stellen in de webshop, zoals de buiten en binnenkant van de tas: hoe leuk is dat?! Op mijn webshop kunnen ook lovelistbags besteld worden. Een lovelistbag is simpel gezegd: jouw BLIJ-lijstje op jouw uitgezochte tas, die ik vervolgens maak. Je kunt het maken van een Lovelist als een soort van mindfulnessopdracht zien die je bewust doet maken van een intens moment. Het is de kunst van het aanwezig te zijn in het hier en nu. De Lovelist zet je tot nadenken en brengt je een boost van happiness die je wilt delen met anderen. De tas is een stukje identiteit die je bloot geeft van jezelf en de wereld inbrengt. Zo is elke tas uniek en persoonlijk. Mensen raken vaak nieuwsgierig als ze me zien lopen met mijn lovelistbag. Zo word ik regelmatig heel enthousiast aangesproken door onbekenden, die vervolgens ook weer mega leuk reageren. Tsja, en daar word ik mega blij van, leuk toch? Klik hier voor meer informatie over het maken van een lovelist!

 

Wat onze klanten nog niet weten en wel leuk is om te delen…

Mijn klanten weten eigenlijk alles omdat ik dagelijks op Facebook post waar ik mee bezig ben met mijn tassen ☺. Ook schrijf ik wekelijks een blog met daarin mijn lovelist van die dag, zodat het mensen inspireert om zelf ook een lovelist te gaan maken. Kijk hier voor de blog.

 

Hier ben ik te vinden:

Webshop/ Website Lovelifebag

Facebook Lovelifebag

Twitter Lovelifebag

Pinterest Lovelifebag

Blog Lovelifebag

Interview Lovelifebag

 

Eventueel post/bezoekadres:

Mijn tassen zijn naast mijn webshop ook te koop bij SPRING STORES, aan de Voorstraat 16 te Utrecht.

 

Wat wij van Sis & So er nog aan willen toevoegen is…

De tassen van Lovelifebag vinden wij echt fantastisch! Wij zijn dol op canvastassen, telkens zijn we weer op zoek naar die ene tas… Bij Elize zijn we aan het juiste adres, zo zijn wij stiekem verliefd geworden op “Deer”. Ontzettend cool vinden wij dat je zelf kan kiezen welke print je aan de binnenkant van je tas wilt hebben. Combineer je dit met zo’n te gekke Lovelistbag dan heb je een uniek product! Jouw favoriete lijstje op je tas, ook nog in je favoriete kleur én binnenkant! Ik zou zeggen bezoek de website, maak je Lovelist en laat dit vastleggen op een tas! Alleen al het maken van deze Lovelist is een feestje, wat een gaaf tassenlabel!

 

Bron: http://sisandso.nl/category/dag-165-lovelifebag/

LoveLifeBag Sis & So

Elize aan het zeefdrukken in Atelier Kapitaal in Utrecht

Geen reacties

Post a Comment