Lovelist & Challenge

foto 2

Drukke week achter de rug; beetje chaos in mijn hoofd. Tijd om even een ZEN momentje in te lassen. Voor mij betekent dat een LOVELIST maken en BLOEMEN plukken; lekker simpel.

Uiteindelijk geloof ik toch dat de simpele dingen in het leven het verschil maken. Een lovelist schrijven en bloemen plukken zijn voor mij de ideale combinatie voor innerlijke rust: pas op de plaats, even alleen zijn en niet gestoord worden door mijn mobiel.

Hoe vaak kijk ik op een dag wel niet op het schermpje van mijn geliefde witte Iphone? ‘Vaak’.

Ook al irriteer ik me er werkelijk aan als ik anderen vaak druk in de weer zie met hun verslavende mobieltje.
Vooral ’s avonds valt het me op dat ik ineens met mijn mobiel in bed ben beland: absolute onzin. Raar hoe dat er zo bij in sluipt: nog even een Dumpert filmpje kijken, 20 apjes sturen, facebookberichtjes bekijken, owja en tegenwoordig ook Instagram. Als laatste zet ik mijn wekker op mijn mobiel en leg ik mijn mobiel in de oplader. Ik sluit mijn ogen maar terwijl ik mijn ogen dicht heb zie ik dat mijn scherm al weer oplicht: tsjaa…

foto 1

Tijd voor verandering!

Daarom heb ik bedacht dat mijn CHALLENGE voor deze week wordt:

‘Vanaf vandaag zet ik na 20 uur mijn mobiel uit!!!

Gewoon dat bovenste knopje van mijn mobiel indrukken en uitschakelen: huppakee. Kan me eigenlijk niet heugen wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan.

Doe je met me mee?

LIEFS

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.