Lovelist: Dankbaarheid

vorige blogSoms opeens kan het je overvallen hoeveel lieve mensen je om je heen hebt. Zo ik ook. Vandaag dacht ik na over de lieve vrienden en familie die me helpen met lovelifebag. Van lessen photoshop, shooten van het PROMO filmpje tot naailes en van een fotoshoot tot het bouwen van mijn site. Té gek dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb staan die me hierbij hebben willen helpen. Ook leer ik opeens allemaal ‘nieuwe’ inspirerende mensen kennen en ben ik jou dankbaar dat je me volgt 😉

 

‘Dankbaarheid’ omvat is in één woord goed wat ik bedoel met mijn lovelist. Als ik met mijn lovelistbag naar buiten loop, neem ik mijn dankbaarheid letterlijk mee. Als ik vandaag weer een nieuwe lovelistbag zou maken dan zouden de punten van dit papiertje er zeker ook op staan:

 

Heb je Oudtopia al gezien? Dat is echt te gek: in de documentaireserie komen twee werelden van oud en jong bij elkaar en leren we ouderen kennen door de ogen van Nicolaas en Tim.  Kijk hier.

Of ken je de muziek van Bon Iver al? Liedje: Holocene is werkelijk prachtig!

En als je in september wat unieks wil meemaken: ga dan naar Gortel wilde zwijnen spotten en hoor de herten burrelen: kippevel!

 

In september ben ik lekker op vakantie en zal ik je daarna verrassen met mijn nieuwe collectie tassen en het nieuwe logo. Héél misschien is dan de website ook een beetje aangepast: spannend!

 

Tot in oktober!

LIEFS

 

PS Je kunt wel gewoon bestellingen plaatsen en deze zal ik begin oktober oppakken. Genoeg tijd in ieder geval voor je om verder te gaan met je lovelist!

Geen reacties

Post a Comment