Lovelist 27 oktober 2014

Lovelist in de herfst

Het is grijs buiten en de blaadjes vallen van de bomen: het is herfst. Normaal gesproken mijn lievelingsseizoen, want de herfst mét een zonnetje is fantastisch. Maar na een paar grijze en regenachtige dagen voelt het even wat minder. Ook merk ik dat ik wat druk ben in mijn hoofd door 101 redenen.  (Echt zo’n ‘vrouwending’ trouwens de uitdrukking: druk in het hoofd..)

‘Druk in het hoofd zijn’, heeft wel wat voordelen. Wat bij mij helpt is gewoon even lekker: TOEGEVEN!

Toegeven aan serie marathons (ben begonnen om alle seizoenen van Prison Break weer eens herhalen)

Toegeven om gewoon even niét sporten,

Toegeven even een weekje niet sociáál doen,

Toegeven om gewoon vitaminepillen te slikken in combinatie met Maltesers en Marsjes: hupsakee gewoon even slecht,

En toegeven aan: NETFLIX. OMG wat een uitvinding dat NETFLIX: de ultimieme-druk-in-het-hoofd-gevoel-redding, haha.

Naast al die onzin, wat hele fijne onzin is, helpt het mij om lovelistjes te blijven schrijven. Nu met een pittenzak (zelf in elkaar genaaid, jaja) , bosbessentheetje en dichtbij de verwarming op de bank onder een wollen dekentje: ook heel fijn!

Ik ben blij met mijn lovelist van deze week en daag daarom jou uit om vandaag eens te overdenken en ook een mooi blij-lijstje te maken. Veel plezier!

LIEFS Elize

 

Muismat

Tags:

Geen reacties

Post a Comment