Uitgelicht Lovelist 11-11-2014

LoveList | Enjoy the Little Things

Enjoy the Little Things is de grondslag van het maken van een blije Lovelists. Er zijn altijd kleine mooie dingetjes om je heen te zien! Vanmorgen ( 6:30 uur !?!? ) was ik aan het hardlopen dwars door de binnenstad van Utrecht. Het leek alsof iedereen nog sliep behalve een paar dappere vogeltjes, de bakker die bezig was (aan de geur te merken) en de zon ging langzaam met me mee. Super mooi begin van de dag. Al koste het me wel even moeite om wakker te worden… maar het was het waard!

Lovelist-momentjes zijn er naar mijn idee dus altijd. Soms wat meer op een andere dag, dat wel. Het van je af schrijven is zeker fijn om in de positieve flow te blijven. Het helpt mij zeker.

Zoals het oude gezegde: “Tel elke dag je zegeningen”, probeer ik dat te doen op mijn manier in de vorm van een fleurig lijstje met stickers en tekeningetjes. Uiteindelijk print ik mijn lovelist op mijn zelfgemaakte tas en dat maakt me trots: hup weer een lovelistmomentje.

Waar ben jij blij van geworden vandaag?

Begin vandaag nog met jou lovelist en upload die op deze site, zodat ik er een lovelistbag van kan maken.
Voor meer informatie over de LoveListBag lees: hier

Meteen zo’n LovelistBag bestellen: hier¬†

Nieuwsgierig naar mijn lovelist van vandaag: scrol nu naar onderen en lees alles over mijn kleine lovelist-momentjes van 11 november 2014.

LIEFS
Lovelist 11-11-2014

 

 

Geen reacties

Post a Comment