Tekening-500x500

Levensspons

‘Alsof het leven moet bestaan uit een aaneenschakeling van lovelistmomenten’.
Dat is de vraag die me bezig houdt. In mijn omgeving sta ik bekend om het eeuwige: Elize-loves-alles. Ik heb dan ook het geluk vaak toffe lovelife-momentjes mee te mogen maken.

De afgelopen weken heb ik te gekke fotoshoots gedaan, schelpen op Scheveningen gezocht, nieuwe inspiratievolle mensen leren kennen, at ik de lekkerste pizza ooit op de Voorstraat en kan ik zo happy worden van een geleend boek.
Een vriendin noemt mij wel eens een ‘levens-spons’. Ik denk dat door jezelf te tranformeren tot een ’levens-spons’ alles intenser binnen komt, zowel de lovelife als de fucklife momenten, want die zijn er ook zeker!

Zo kan ik ook fuck lijstjes maken waar dan dingen op komen te staan als mijn vuinisboete laatst van € 70 omdat ik mijn vuilniszak een half uur te laat op straat had gezet (er bestaan dus echt mensen die vuilniszakken doorzoeken…), of mijn bakfiets die ongevraagd het station heeft verlaten zonder mij erop. En dan heb je nog het moment dat ik een auto mocht lenen van een vriend (lovelife!): ik gooide de autosleutels net door z’n brievenbus en bedacht me toen: ‘neeee….m’n Iphone ligt nog op het dashboard en hij is niet thuis’.

Tijdens al deze love en fucklife momentjes denk ik aan mijn geluk, het geluk om te leven en een spons te mogen zijn. Op deze manier overwinnen de lovelifemomenten en de humor het van de fuckmomenten. Want hoe grappig is het om op een verjaardag te zitten en te vertellen over de fuckmomentjes. Zoals Belle die poept voor een vol terras en ik daar beteuterd bij sta te koekeloeren, want laten we eerlijk zijn: dat is humor en humor is lovelife.

Liefs, Elize. Lepeltje-lepeltje-500x500Koekjes-500x500Love-List-juni-375x500Koffie-na-hardlopen-500x500Leuven-500x500

Geen reacties

Post a Comment