Lovelist Linda de Mol & Lovelifebag

linda blogWie anders dan Linda de Mol ?

Grote stapels Linda’s, uren interviews beluisteren en daaruit opmaken wat Linda leuk vindt. Ik dacht: dat wordt appeltje-eitje, want Linda de Mol is óveral: op tv, heeft een tijdschrift, schrijft een eigen colomn en is een best een open persoon toch? Ik kwam er al snel achter dat ze dan vooral over haar werk schrijft en praat: jammerrr, want ik wil graag weten wat haar lievelingseten is, haar favoriete vakantieland en wat ze in haar vrije tijd doet. Het persoonlijke stukje dus van Linda: waar wordt Linda blij van?

Ik dook de afgelopen tijd in de wereld van Linda en vond het inspirerend om te horen en bekijken wat zij de afgelopen jaren heeft gedaan: superrr veel! Een echte power-lady, een duizendpoot, zakenvrouw die ondertussen ook gewoon houdt van een avondje op de bank met serie The Killing, blij wordt van tulpen en narcissen en haar huis graag gezellig wil maken.
De lovelist van Linda de Mol is af en heb ik met veel plezier gemaakt, net als alle andere lovelists die ik binnen krijg van klanten. Het is alsof je een klein stukje van iemand haar leven krijgt te zien: heel speciaal.
Ik hoop echt dat Linda haar eigen tijdschrift binnenkort vervoert in deze handgemaakte lovelistbag. Én hoe leuk zou het zijn als Lovelifebag een héél klein mini stukje van haar tijdschrift mag uitmaken?
Hopelijk denkt ze niet: Iel, wat een freak die mij zo gevolgd heeft, want dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Uiteindelijk wil ik zoveel mogelijk vrouwen bereiken om dagelijks lovelists te gaan maken en waar kan ik dan beter aankloppen als bij LINDA?
Wish me luck, fingers crossed!!
Tot snel, LINDA 😉
 LIEFS

 

 

 

 

Geen reacties

Post a Comment