Blog

Lovelife

Na wat vriendelijke blikken en kennismakingen ben ik alle namen na het handen schudden al weer vergeten. De kroeg zit vol en daar zit ik opeens tussen allemaal toffe mensen die ik een kwartier geleden nog niet kende. Een warm gevoel overheerst: ik voel me dankbaar en gelukkig.
 
Het leven omarmt me en even vergeet ik dat de ochtend zó anders begon:
het hardlopen wat ik vanmorgen al weer heb verzaakt, Belle die ik moest uitlaten in de regen, m’n te dure foundation die ik kapot liet vallen en owja: wat duurde die vergadering op het werk láááng! Dit zijn niet persé de dagen waarvan ik denk: ‘te gek, mijn dag kan niet meer stuk.’
 
Thank God dat de dag bestaat uit zoveel verschillende momenten met verschillende settings en mensen. Deze gedachte brengt een glimlach op m’n gezicht nu ik hier zo zit op een te hoge barkruk met een cappuccino in m’n hand. Ik vertel ze over mijn hondje, m’n liefde voor plantjes, we wisselen Netflix tips uit en ik laat trots een fotootje zien van mijn kringloop koopjes en gooi de vraag in de groep hoe zij om gaan met te lange vergaderingen en het leven in het soms te drukke Utrecht vol evenementen en keuzes.
 
Al die nieuwe mensen doen me beseffen hoe dolgelukkig ik ben in deze stad vol zoekende mensen die ondertussen ook zoveel overeenkomsten vertonen. We spreken met elkaar af elkaar snel weer te zien zonder dit écht af te spreken: gewoon spontaan. Geen idee of dat werkt, maar ik ben voor en zie wel wat de dag van morgen brengt. Voor nu voel ik me dankbaar en dat is wat het NU is.
 
Liefs, Elize

 

Mei-3-500x500Mei-5-500x500Mei-eerste-500x500Mei-tweede-500x500Mei-2-500x500Mei-8-500x500
 
Bron: www.bloembewustwording.nl/blog/love-life

Geen reacties

Post a Comment