Mijn Lovelist @ Utrecht 21 mei 2014

lovelist 21-5Door de Flair heb ik super veel leuke lovelists ontvangen van klanten. Het valt me op dat er veel overeenkomsten zijn van dingen waar ‘we’ gelukkig van worden. Iedereen vindt een fijn schoon bed lekker en van de zon worden we allemaal gelukkig. Soms zat ik lachend achter m’n pc van herkenning. Zo schreef iemand: “blij worden van mijn kledingkast die op kleur hangt”, gênant maar waar: dat heb ik ook.

Vandaag heb ik weer de dingen opgeschreven waar ik blij van word. Hopelijk inspireert het jou om dagelijks een lovelist te maken. Het is even een Quality-Time-Momentje voor jezelf en dat gun ik jou. Dus pak een mooi papiertje of schriftje en ga aan de slag met jouw unieke BLIJ- Lijstje.

Inspirerende muziek voor ondertussen: Philip Glass- I Giorni.   Enjoy, Liefs Elize

Psssttt….als je wilt weten hoe je nu ook al weer zo’n lovelistbag kunt bestellen, kijk dan hier

Geen reacties

Post a Comment