Mijn lovelist van vandaag: 16 april 2014!

lovelist 16-4Laatst zei iemand: leuk zo’n lovelist, maar er gebeuren toch niet alleen maar leuke dingen op een dag?

 

OMG…..dacht ik toen vermoeiend en bijna geërgerd: ‘heb je weer zo’n pessimist.’ Maar even later dacht ik: die persoon heeft ook wel gelijk. Natuurlijk ruik je niet elke dag de bloesems, luister je je favoriete liedjes niet altijd zo intens en kan het wel mooi weer zijn maar kun je je zomerjas niet vinden…. Van die STOM-momentjes…. Daar kun je natuurlijk  ook hele lijstjes van maken.

 

Het is een keuze om te kijken naar de mooie dingen van het leven. Ik ben ervan overtuigd dat als je de kleine simpele dingetjes omarmt op een dag, dat dit je positief beïnvloed. Mij in ieder geval wel. Vandaar mijn lovelists. Afgeleid van: tel uw zegeningen, één voor één, Elke dag weer opnieuw, vergeet er geen; een oud principe in een nieuw jasje! Mooi toch? Ook een beetje vintage, zoals ik ook van vintage bloemetjes, schoenen en truien houd 😉

 

LOVELIFE

LIEFS

 

Geen reacties

Post a Comment