Mijn lovelist van vandaag:

Lovelist 9-4Ik werd wakker vanmorgen en dacht: ik sla het nieuws mooi even over. Al dat gedoe in de wereld met haar oorlogen en politieagenten. Ik moet wel toegeven dat ik graag kijk naar Jan de Hoop met z’n mooie geblokte blousjes, maar vandaag even niet.

Vandaag doe ik een muziekje op: Bach met z’n allermooiste liedje: Cello Suite 1, luister zelf maar… Heerlijk begin van de dag! Lekker ZEN!

Over ZEN gesproken: wie de lekkerste massage ooit wil krijgen (ook genoteerd deze week als lovelistpunt), gaat naar Bloem Massage in Utrecht. Yvonne van Bloem doet haar werk fantastisch, wauw! Altijd als ik daar vandaan kom voel in me geweldig! Aanrader dus!

Bach en Bloem Massage zorgen dus voor die geweldige lovelist- momentjes.

 I LIKE LIKE

Geen reacties

Post a Comment