Lovelist

Mijn lovelist van vandaag:

Ik probeer elke dag een lovelist te maken en dat lukt me al jaren best goed. Resultaat: boekjes vol met alle dingen die ik mooi vind,  leuke dingen ik heb gekocht, wat goed is gegaan, kennismakingen met ‘nieuwe’ mensen, bijzondere gebeurtenissen, lievelingsvakanties en alle verrassingen die voor bij komen.

Lovelist

Het is een mooi overzicht van wat ik belangrijk vind in het leven en wie ik ben.

Op de allesomvattende levensvraag: wie ben je? Is het vaak moeilijk antwoord geven. We identificeren ons al snel met het beroep wat we uitoefenen of andere rollen. Maar ik denk dat als mensen mijn lovelists zouden lezen: mij goed zullen leren kennen. Mijn lovelists geven een goede omschrijving waar ik van hou en waarom mijn levensmotto: lovelife is.  Vaak zijn het van die kleine dingen die de dag mooi maken! Noem het futiliteiten of wondertjes; het geeft verschil aan je dag en dat verandert je kijk op de normale ‘dingen’ van vandaag.

 

Vanaf nu post ik wekelijks mijn lovelist op mijn facebook en blog, zodat het jou een voorbeeld geeft van hoe makkelijk het eigenlijk is om een lovelist bij te houden.

Na een paar weken heb je zoveel punten dat je ze ‘hier’ kunt uploaden en je je eigen unieke lovelistbag hebt!

 

Dus pak een mooi schriftje, een fijne pen en start vandaag nog met jouw lovelist!

Enjoy..

Liefs X

Owja: klik hier voor nog wat nuttige tips voor het maken van jou lovelist:

Geen reacties

Post a Comment