william

Muziek blij-lijstje

Muziek is kippenvel, stemming, liefde, emotie en zegt alles over wie je bent.
Muziek maakt blij, verdrietig, verliefd en doet je associëren aan periodes in je leven.

‘Soms zegt muziek alles’

Échte goede muziek ontroerd en is voor mij een soort noodzakelijk goed: soort maslov- ding en Spotify voldoet hieraan (afgezonderd van de irritante reclames, want ik heb natuurlijk zo’n gratis versie …) Op Spotify verzamel ik de fijnste muziekjes en zet ik de allermooiste nummers 100x op repeat (herkenbaar?): heerlijk…

Bijna magisch toch? Al die noten die allemaal verschillende liedjes maken. Vroeger had ik de angst dat misschien ooit alle noten op zouden raken en er geen nieuwe liedjes meer gemaakt zouden kunnen worden. Gelukkig worden er nog elke dag nieuwe liedjes gemaakt door mooie inspirerende mensen daarom speciaal voor jou een paar hééle mooie liedjes:

#lovelistmuziek


Geen reacties

Post a Comment