boring

Nieuwe quotes op lovelifebags!!

Het is nog even wachten en dan komen er heeeeel veel nieuwe leuke lovelifebagtassen bij. Afgelopen zaterdag heb ik hard gewerkt in het atelier om de quotes te zeefdrukken. Het is nu nog een kwestie van de tassen naaien en fotograferen. Dus het is nog even wachten voordat ze verkrijgbaar zijn. Intussentijd zal ik dagelijks de quotes bekend maken.
Quote: ‘life is too short to wear boring clothes’, wordt de nieuwe aanwinst!
Deze geniale zin kwam ik een paar jaar geleden al tegen op weheartit.com: een super toffe plaatjes site. Ik dacht toen al: hier wil ik ooit wat tofs mee doen omdat de quote om mijn lijf staat geschreven. Het leven is namelijk echt te kort om alleen maar saaie zwarte kleren aan te doen, elke dag maar weer. Vooral nu het wat donkerder buiten wordt is het een uitdaging om er vrolijk bij te blijven lopen… √Čn dat is meteen een goed excuus om lekker te gaan winkelen om een mooie outfit te scoren :) Je eigen¬†lovelifebag zal het uiteindelijk compleet maken!

 

little things

 

LIEFS

Geen reacties

Post a Comment