Tekening

Tekenen en naaien

Batterij 2

Tekenen: de ultieme ontspanning! Zo probeer ik elke dag een tekeningetje te maken. Mijn tekeningen ontstaan letterlijk lijntje voor lijntje en uiteindelijk is daar: een vorm. Heel tof en een echt ‘Lovelife-gevoel’. Dus naast elke dag achter de naaimachine zitten is nu ook tekenen aan mijn creatieve lijstje toegevoegd.

Wat ook leuk is: samen tekenen. Deze tekening heb ik samen met mijn zusje: Emmely, gemaakt in het zonnetje. Omstebeurten tekenen we lijntjes en deze tekening is het resultaat geworden. Owja en niet geheel onbelangrijk: deze tekening is meteen een mega mooi souvenirtje van een gezellig zussendagje samen.

Vanaf nu zal ik vaker een tekening posten, gewoon omdat het leuk is. En uiteindelijk hoop ik dat de tekeningen een mooi plekje krijgen op mijn tassen: spannend allemaal.    I will keep you posted…..

 

LIEFS

 

 

Tags:

2 Comments

  • Suzanne

    23.04.2015 at 07:58 Beantwoorden

    Leuk lief nichtje!!! tekenen is inderdaad errug leuk en fijn om te doen. ik hou je in de gaten ;-)!
    Liefs, Suzanne

Post a Comment