Verhaal achter de Quote-tassen

quote-Elize
De quotes op de zelfgemaakte tassen zeggen veel over wie ik ben en waar ik voor sta. Ik ben gek op de ouderwetse tegeltjes met wijze uitspraken waar onze oma’s het vroeger al over hadden: ‘Oost west, thuis best’ en dan in een nieuw Engels jasje. Quotes op tassen zeefdrukken is ontzettend cool omdat ik weet dat deze tas mee reist met een ‘nieuw’ persoon en daardoor andere mensen bereikt. Handig toch een levensspreuk on the way?

De quotes die nu al verkrijgbaar zijn: Love Life, Fuck Perfection, Please Smile, Never stop Dreaming, Enjoy the Little Things, Be Different, Think Less- Live More.

Zo gaat Fuck Perfection over mijn perfectionisme en dat ik die soms gewoon even los moet laten; gaat Think Less- Live more over dat ik vaak teveel in m’n hoofd zit en Please Smile gaat over alle sacherijnige mensen die ik elke dag tegen kom op de fiets: waarom kan er geen lachje vanaf? En herinnert: Love Life, me aan de positieve dingen in het leven.

Kun je ook niet wachten om zo’n quote mee te nemen? Ze zijn in de webshop verkrijgbaar.

LIEFS

Uitgelicht1

Uitgelicht - little things

 

 

 

Tags:

Geen reacties

Post a Comment