Verhaal achter de teckeltas

Lovelife en teckeltjes zijn de beste combinatie ever! In ieder geval voor mij: ik hou van teckels. Daarom heb ik de teckeltas ontworpen, zodat ik altijd een teckeltje bij me heb. De teckel is speciaal geillustreerd door Rosemarye van Dijk en vervolgens gezeefdrukt in fluoriserende inkt op canvas stof. Ik ben heel blij met het eindresultaat. En wat leuk is dat er een verhaal zit achter de teckeltas. De mensen die mij kennen weten dat ik verliefd ben op elke teckeltje die ik zie lopen op straat. Dat heeft iets met ‘vroeger’ te maken. Altijd had ik teckels om me heen: als kind woonde ik op een boerderij en hadden we ongeveer 10 teckeltjes. Ik zeg ‘ongeveer’ omdat er ook vaak puppies werden geboren en er daardoor nóg meer teckeltjes rond trippelde: hemel op aarde dus.

Nu ik een soort van ‘volwassen’ ben (gatsie, wat een naar woord…)  en op mezelf woon mis ik de teckels. Lang heb ik er over na gedacht en rond kerst is de knoop doorgehakt: ik wil een eigen teckeltje.

Halverwege februari komt deze droom uit en haal ik een teckeltje op uit een heel lief nestje.

Dubbel zo leuk: een échte teckel en een teckel op mijn tas!

Wil je ook zo’n mooie teckel op je tas? Klik dan hier en stel je eigen Teckeltas samen.

 

 

teckel

 

De blog is natuurlijk niet compleet zonder dé foto van het teckeltje dat over 4 weken hier komt wonen: te lief toch?

Belle

 

LIEFS

Geen reacties

Post a Comment