14 jan ’15 NEST

Lovelifebag heeft een ‘GO’ gekregen om haar tassen te verkopen en te promoten bij NEST. Wat is NEST nu eigenlijk? Nou NEST is een nieuwe broedplaats voor inspirerend ondernemerschap in Utrecht, in de vorm van twee pop-up stores die het karakter hebben van winkel, expositieruimte, werk- en ontmoetingsplek.

NEST biedt ruimte aan lokale initiatieven, bevlogen ondernemers en kunstenaars om hun product, dienst en kennis onder de aandacht te brengen. De focus ligt hierbij op impact en innovatie. Bezoekers beleven iedere keer iets nieuws met een voortdurend roulerende inhoud van de winkels. NEST is niet alleen een fysieke winkel maar is ook een platform en ontmoetingsplek voor jonge ondernemers, innovatieve projecten en het grote publiek.
NEST – UTRECHT SCIENCE PARK: DE BROEDPLAATS
NEST op het Utrecht Science Park (Uithof) fungeert elke werkdag als interactieve werkplaats. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, lezingen en masterclasses. NEST op het Utrecht Science Park is de broedplaats: de plek waar kennis wordt vergaard, ontwikkeld en gedeeld waardoor innovaties tot stand komen. Daarnaast is NEST – Utrecht Science Park een winkel en waar vrijwel alles te koop is. Studenten, bezoekers en medewerkers rondom het Utrecht Science Park zijn meer dan welkom om te komen werken en de ondernemers te ontmoeten in een inspirerende omgeving.
30 januari 2015 zit Lovelifebag hier met tassen en achter de naaimachine.

NEST – HOOG CATHARIJNE: DE ETALAGE
NEST in Hoog Catharijne is enkel in het weekend geopend en biedt bezoekers de kans een innovatief product of inspirerende dienst ter plekke te ervaren en aan te schaffen. NEST – Hoog Catharijne is de etalage en expositieruimte van de innovaties die in de broedplaats van NEST – Utrecht Science Park tot stand zijn gekomen.
Het weekend van 7/8 februari 2015 zit Lovelifebag hier met tassen en achter de naaimachine.

Lovelifebag is dus erg blij deel uit te mogen maken van zo’n gaaf project in Utrecht!

POP-UP STORES // INTERACTIEVE WERKPLAATS // INNOVERENDE EN INSPIRERENDE ONDERNEMERS // ONTMOETINGEN // KUNSTENAARS // FOOD // SCIENCE // DESIGN // EVENTS // MASTERCLASSES // CREATIEVE BROEDPLAATS // DIALOOG TUSSEN ONDERNEMERS EN PUBLIEK // WORKSHOPS // DOCUMENTAIRES // LEZINGEN // EXPOSITIERUIMTE // NETWERKEN

Site

NEST

Categorie

Verkooppunt

Tags
NEST